FA EN AR RU FR

اتصال دانشکده تربیت بدنی و دیتاسنتر مرکز فاوا دانشگاه، توسط فیبر نوری

در راستای توسعه زیر ساخت های شبکه دانشگاه، کاهش هزینه ها، افزایش سرعت و دسترسی مطلوب تر و امن به اینترنت،‌ با همکاری مخابرات استان گیلان، امکان اتصال دانشکده تربیت بدنی و دیتاسنتر مرکز فاوا دانشگاه، توسط فیبر نوری فراهم شد.

شایان ذکر است عملیات نصب و راه اندازی پروژه فیبر نوری برای دانشکده منایع طبیعی دانشگاه در دست اجرا می باشد. همچنین پیش از این دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان  توسط فیبر نوری به دیتاسنتر مرکز فاوا  متصل شد.

فیبر‌های نوری، از نور به جای جریان الکتریسیته برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کنند. استفاده از نور به عنوان نمایش دهنده داده‌ها سبب می‌شود تا بتوان از سرعت بسیار بالای آن برای ارسال داده‌ها با سرعت هایی در نرخ گیگابیت استفاده کرد. فیبر‌های نوری بر خلاف سیم‌های مسی محدودیتی در پهنای باند ندارند چرا که از نور استفاده می‌کنند. همچنین برخلاف سیم‌های مسی، فیبر نوری در برابر پوسیدگی مقاوم بوده و توانایی انتقال داده را در فاصله ۵۰ کیلومتر و حتی بیشتر بدون افت کیفیت دارد. به دلیل این عدم محدودیت در فاصله ارتباطی، استفاده از تجهیزات واسط کمتر بوده و در نتیجه در هزینه اجرایی و نگهداری تجهیزات مخابراتی صرفه جویی قابل توجهی می‌گردد.

مرکز فاوا دانشگاه https://itc.guilan.ac.ir