راه اندازی سامانه ثبت درخواستها در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه به منظور ساده سازی فرآیند رسیدگی به درخواست ها و پاسخگویی بهتر مشکلات مربوط به شبکه و اینترنت  ،سامانه پشتیبانی آنلاین به نشانی زیر را راه اندازی نموده است.

سامانه مرکز IT جهت پاسخگویی به درخواستها

دانشجویان گرامی و اعضای محترم هیات علمی میتوانند جهت ثبت درخواستها و مشکلات خود مربوط به شبکه و اینترنت دانشگاه از سامانه فوق استفاده نمایند در این سیستم به هر درخواست یک کد رهگیری منحصر بفرد اختصاص داده می شود. با استفاده از این کد می توان فرآیند پاسخگویی به درخواست ها را بصورت آنلاین پیگیری نمود. نحوه ورود به سامانه  :
  • اعضای محترم هیات علمی با استفاده از کد ملی به عنوان نام کاربری  و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور
  • دانشجویان گرامی با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور