رفع مشکل سامانه ایمیل دانشگاه

به اطلاع کاربران محترم سامانه ایمیل دانشگاه می رساند:

سامانه ایمیل دانشگاه چند ماهی است که روی سرور قدیمی مرکز دچارمشکل شده و در بعضی مواقع از دسترس خارج می شد که در مواردی مشکل مربوطه از طریق ایمیل یا پنل خبر رسانی به همکاران محترم اطلاع رسانی شد. برای رفع مشکل از پایان روز دوشنبه 12بهمن روی سرور جدید نرم افزار ایمیلی راه اندازی گردید که قابل دسترس میباشد.

لازم به ذکر است ایمیلهای قبلی کلیه کاربران بر روی سرور قدیمی موجود بوده و به هیچوجه حذف نشده است. با توجه به حجم بالای اطلاعات بر روی سرور قبلی انتقال اطلاعات زمانبر بوده و کارشناسان مرکز در تلاشند در اسرع وقت ایمیلهای قبلی را به سرور جدید منتقل نمایند.

ضمنا به استحضار می رساند در مرحله اول راه اندازی سرور جدید ایمیل اعضای محترم هیات علمی فعال گردید که در ادامه حساب ایمیل کارشناسان محترم نیز فعال خواهد شد.

پیشاپیش از صبر و همکاری کاربران سپاسگزاریم.