تغییر اکانت اینترنت اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از 11 دی

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و کارمندان دانشگاه می رساند : به دلیل تغییرات در سامانه حساب کاربری اینترنت دانشگاه ( اکانتینگ accounting )از روز شنبه 95/10/11 کلمه کاربری و رمز عبور ورود به اینترنت مربوط به اعضای هیات علمی و کارکنان ( رسمی- پیمانی و قراردادی) به کدملی تغییر خواهد یافت . لذا از روز شنبه 95/10/11، همکاران گرامی (رسمی پیمانی و قراردادی)  و اعضای محترم هیات علمی جهت اتصال به اینترنت باید از کد ملی بعنوان نام کاربری و رمز عبور استفاده نمایند . امکان استفاده همزمان از یک اکانت بر روی چند سیستم ( کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی و .. ) وجود ندارد و فقط برروی یک سیستم قابل استفاده میباشد. خواهشمند است به دلیل حفظ امنیت بعد از نخستین ورود،نسبت به تغییر رمز عبور خود از طریق لینک زیر اقدام نمایید .

accounting.guilan.ac.ir

راهنمای تغییر رمز در  لینک زیر موجود است :

راهنمای تغییر رمز عبور اینترنت

درصورت بروز هرگونه مشکل با شماره تلفن مستقیم 33690821 یا با شماره های داخلی 2006 ، 2005 و 2002 تماس حاصل فرمایید.