راه اندازی کانال تلگرام مرکز IT

كانال رسمي تلگرام مرکز فناوری اطلاعات وارتباطات دانشگاه گیلان با هدف پاسخگويي به نيازهاي خبري و اطلاع رساني اساتيد ، كاركنان و دانشجويان گرامي و دسترسي سريع و آسان به اخبار،اطلاعیه های مرکز IT  راه اندازي شد .

لينك كانال رسمي تلگرام مرکز IT دانشگاه گیلان

براي عضويت ابتدا بر روي لينك بالا كليك كرده، سپس در پنجره باز شده بر روي گزينه و تصوير تلگرام كليك و در پنجره بعدي بر روي گزينه   join كليك نموده تا عضويت شما كامل شود.
يكي از اهداف مهم راه اندازي اين كانال تاكيد مدیریت  محترم مرکز فناوری ،درخصوص  اطلاع رساني به کارکنان و اساتید و دانشجویان و  پاسخگويي به نيازهاي خبري و اطلاع رساني دانشگاهيان محترم مي باشد.لازم بذكر است شماره و نام هيچ يك از اعضاء گروه براي ساير اعضاء قابل نمايش نمي باشد و اعضا قادر به ارسال پيام نيز از اين طريق نمي باشند.
لينك كانال رسمي مرکز IT از طريق سايت دانشگاه و ایمیل دانشگاه گیلان  اطلاع رساني شده است .