سرویس FTP راه اندازی شد

مرکز IT دانشگاه گیلان به منظور دسترسی سریع تر اساتید و دانشجویان دانشگاه به فایل هاو نرم افزارهای  مورد نیاز خود که ممکن است حجم بالایی داشته باشند، ایجاد شده است. در این قسمت می توان به انواع نرم افزار های مورد نیاز از جمله نرم افزار متلب، انواع سیستم عامل ها ، اتوکد و … دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به FTP از داخل دانشگاه دانشگاه لازم است اتصال به اینترنت را قطع کرده و به آدرس " ftp://ftp.guilan.ac.ir " مراجعه نمایید. در جهت بهتر و کاربردی تر شدن این بخش لطفا نرم افزار های مورد نیاز خود را که دیگر اساتید و دانشجویان نیز به آن نرم افزار ممکن است احتیاج پیدا کنند، اطلاع رسانی کرده تا در اسرع وقت بر روی سرور آپلود شوند. برای ارتباط با ما به آدرس زیر رجوع کنید: سامانه ارسال درخواست امکان استفاده از سرويس ftp فقط از داخل دانشگاه مقدور مي باشد.